Accident grav pe Autostrada Sibiu – Orăştie. 13 persoane au fost rănite şi un tânăr de 19 ani a murit

Ultima actualizare:

    Tânărul de 19 ani mort pe A1, în microbuzul care-l aducea acasă, din Germania, era din IașiFoto: ISU Hunedoara
Tânărul de 19 ani mort pe A1, în microbuzul care-l aducea acasă, din Germania, era din IașiFoto: ISU Hunedoara

Grav accident de circulaţie s-a produs, miercuri, pe Autostrada Sibiu – Orăştie, în judeţul Alba, fiind implicate 15 persoane. O persoană a murit şi 13 au fost transportate la spitale din Alba, Hunedoara şi Târgu Mureş.

UPDATE: Persoana decedată în accident este un tânăr de 19 ani, din Iași. Acesta se afla în microbuzul care-l aducea acasă, din Germania.

”Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul unui tânăr de 19 ani, din Iași, și rănirea altor 11 persoane, dintre care una, aflată în stare foarte gravă, a fost transportată cu elicopterul la Târgu Mureș. Toate victimele sunt din localități din județele din Moldova: Neamț, Iași, Suceava, Botoșani și Bacău.Citeşte întreaga ştire: Tânărul de 19 ani mort pe A1, în microbuzul care-l aducea acasă, din Germania, era din Iași. Alți 11 oameni au fost răniți

UPDATE: ”13 victime au fost transportate la spitale din judeţul Hunedoara şi Alba, iar o altă persoană a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe din Tg. Mureş, de către elicopterul SMURD. Din nefericire, în urma accidentului, 1 persoană a decedat”, a transmis IGSU. 

Instituţia a precizat că în accident a fost implicat doar un microbuz care transporta pe platformă o altă maşină, nu şi un autoturism, cum s-a anunţat iniţial. 

UPDATE: Victima încarcerată a fost extrasă şi i se acordă îngrijiri medicale. ​”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Sibiu, în zona localităţii Pianu, judeţul Alba, un microbuz de transport persoane care transporta o platformă cu un autovehicul s-a răsturnat pe carosabil, pe banda de urgenţă. Banda de urgenţă este restricţionată, circulându-se îngreunat în zona producerii evenimentului rutier”, a transmis Centrul Infotrafic. A fost solicitat elicopterul SMURD.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Alba/ localitatea Tărtăria, Autostrada A1, sensul Deva-Sibiu - accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. Din informaţiile preliminare, sunt 15 persoane implicate, dintre care 1 încarcerată şi 1 decedată”, a transmis, miercuri, IGSU. Pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Intervin 6 ambulanţe SMURD şi 1 SAJ, 1 echipaj de descarcerare şi 1 autospecială de stingere. Totodată, către locul intervenţiei se deplasează 1 elicopter SMURD.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net