Accident grav în Olt. Un tânăr de 20 de ani a pierdut controlul volanului, iar iubita sa a murit pe loc

Ultima actualizare:

    Foto Arhivă personală
Foto Arhivă personală

Un accident grav a avut loc joi seara, 21 mai, în Olt, între Brebeni şi Schita. În urma impactului puternic, o tânără de doar 19 ani, din judeţul Slatina, şi-a pierdut viața pe loc.

Joi seara, 21 mai, un accident rutier mortal a avut loc pe  DJ 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu. Un tânăr de 20 de ani, din comuna Serbănești, a pierdut controlul volanului, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a lovit din plin un cap de pod. În urma impactului deosebit de puternic, tânăra care se afla în dreapta șoferului a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru ai salva viața, întrucât ea nu a răspuns manevrelor de rusescitare. 

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost transportat la UPU Slatina pentru a primmi îngrijirile medicale necesare. Atunci când medicii au ajuns la locul producerii accidentului tânărul era conștient și prezenta mai multe traumatisme.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele tânărului și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă , precum și vătămare corporală din culpă. 

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexa pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, acționează pe Drumul Județean 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. Din primele informații este implicat un singur autoturism, în care se aflau două persoane, o persoană fiind în stop cardio-respirator”, se arată înt-un comunicat emis de către ISU Olt. 

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net