Accident grav în Olt din cauza unei manevre neregulamentare! Un bărbat a murit și alte trei tinere au fost rănite

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Arhivă Click!
Sursă foto: Arhivă Click!

Un bărbat de 31 de ani a murit şi patru tinere cu vârste între 17 şi 31 de ani au fost rănite în urma unui accident rutier produs, miercuri noaptea, la ieşirea din municipiul Slatina, în zona podului peste râul Olt.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau şase persoane. În urma impactului puternic, șoferul uneia dintre mașini, dar și o pasageră au rămas blocați în vehicule. 

Pentru descarcerarea persoanelor blocate şi acordarea de îngrijiri medicale victimelor au intervenit echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, cu accesorii pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, precum şi patru echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. 

"La sosirea echipajelor, şoferul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, din oraşul Balş, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Femeia încarcerată, în vârsta de 23 de ani, din oraşul Balş, a fost găsită conştientă, politraumatizată prin accident rutier, iar pentru extragerea acesteia pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Femeia a fost preluată de echipajele medicale şi transportată la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina au ajuns şi alte trei femei, aflate în acelaşi autoturism, în vârstă de 17, 18 şi 31 de ani, conştiente, cu diverse traumatisme prin accident rutier", a menționat acesta. 

Șoferul celui de-al doilea autoturism, un tânăr de ani, nu a suferit leziuni grave, însă a fost transporat la spital pentru investigații medicale suplimentare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net