Accident grav în județul Mureș. O persoană a murit, iar o alta se află în stare critică

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Info Trafic Târgu Mureș
Sursă foto: Info Trafic Târgu Mureș

Un accident grav a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe DN13, în zona loclaității Hetiur, din județul Mureș. În urma impactului dintre un microbuz și un TIR, traficul din zonă a fost restricționat ore întregi, o persoană a murit, iar alta se zbate între viață și moarte.

Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în județul Mureș, DN13, la ieșirea din Sighișoara, în zona localității Hetiur. Un TIR și un microbuz de marfă au impactat, iar o persoană și-a pierdut viața pe loc. 

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Detașamentului de Pompieri din Sighișoara pentru a descarcera cele două victime prinse între fiarele autoturismelor. Pentru șoferul microbuzului nu s-a mai putut face nimic, iar medicii ajunși la fața locului au constat decesul. Șoferul de TIR a fost preluat de către o ambulanță SMURD și transportat la spital. Starea bărbatului este una critică, iar șansele sale de supraviețuite sunt reduce. 

„Șoferul autotrenului a fost predat ambulanței SMURD, acesta este de cod roșu - conștient, iar șoferul microbuzului de marfă este declarat decedat de către personalul medical”, au anunțat reprezentanții ISU Mureș.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net