Accident grav între două microbuze, în Iași! Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție

accident-iasi.jpg

Microbuz ieșit de pe carosabil la Iași
În microbuze se aflau 27 de persoane
Foto: ISU Iași
Citeste tot despre: 

Două microbuze au fost implicate într-un accident rutier deosebit de grav, sâmbătă (13 aprilie), în județul Iași. Accidentul a avut loc după ce unul dintre șoferi nu s-a asigurat.

Ambele autoturisme au ieșit de pe partea carosabilă, în localitatea Lețcani din județul Iași. Opt persoane au fost transportate de urgență la spital, a anunțat prefectul județului Iași. Trei persoane au suferit răni grave. Autoritățile ieșene au declanșat planul roșu de intervenție imediat după intervenție, dar ulterior a fost ridicat. În autoturisme se aflau 27 de persoane. 

accident-iasi-2.jpg

Accident Iași
Unul dintre șoferi nu s-a asigurat
Foto: ISU Iași

Două persoane se află în stare gravă

accident-iasi-3.jpg

Accident Iași
Opt persoane au ajuns la spital în urma accidentului
Foto: ISU Iași

 

„La ora 21.20 a fost declanşat planul roşu de intervenţie, fiind vorba de un accident în care au fost implicate două microbuze. Într-un microbuz se aflau 5 persoane, iar în celălalt 22. La spital au fost transportate 8 persoane. Nu sunt persoane decedate. Poliţia investighează cauzele accidentului însă din câte se pare este vorba de nerespectarea distanţei regulamentare (...) Planul roşu a fost ridicat, cele opt victime fiind transportate la spital. Două dintre acestea sunt în stare mai gravă. Din ceea ce mi-au transmis poliţiştii, şoferul unui microbuz care mergea către Republica Moldova a întors maşina, fără să se asigure, fiind lovit de un alt microbuz care venea din spate. Cinci persoane erau într-un microbuz, iar 22 în celălalt. Nu au fost pasageri încarceraţi”, a declarat Marian Şerbescu, prefectul judeţului, citat de Digi24.

 

Loading...

Citește și

  • accident jilava

    O persoană a murit şi altele au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă dimineaţă în localitatea ifloveană Jilava, circulaţia în zonă fiind îngreunată. Coliziunea s-a produs între o autoutilitară în care se aflau şapte muncitor şi un tir. În accident au mai fost implicate alte două autoturisme.

  • Autoturismul marca Jaguar este grav avariat şi răsturnat pe marginea drumului

    Un bolid de lux, marca Jaguar, a fost găsit răsturnat pe un câmp din Dâmboviţa. Un şofer care trecea prin zonă a văzut maşina distrusă şi a sunat la poliţie. Anchetatorii au venit imediat la faţa locului şi au descoperit că numerele de înmatriculare nu erau al autoturismului în cauză. Mai mult, şoferul fugise de la locul accidentului. A fost descoperit câteva ore mai târziu.