Accident grav, cu 11 victime, între Valea lui Mihai şi Tarcea

Ultima actualizare:

    Pompierii au intervenit cu patru echipaje de prim ajutor şi un echipaj de descarcerare
Pompierii au intervenit cu patru echipaje de prim ajutor şi un echipaj de descarcerare

Un deosebit de grav accident de cirulaţie s-a petrecut în urmă cu o oră între localităţile Tarcea şi Valea lui Mihai, când un microbuz s-a răsturnat. Se pare că evenimentul tragic s-a petrecut în urmă cu aproximativ două ore, când şoferul microbuzului a pierdut controlul autovehiculului şi s-a răsturnat în şanţ. Una dintre cele 11 victime a decedat.

Se pare că microbuzul înmatriculat în Germania ar fi avut la bord mai multe persoane decât era permis într-un asemenea autovehicul.

„În microbuz se aflau 12 persoane, chiar dacă autovehiculul era de fapt pentru 8+1 pasageri. Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ. O persoană a decedat", spune Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor. Se pare că dintre cele 12 persoane aflate în microbuz, patru erau din Bistriţa, iar opt din Constanţa.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitat să pentru acordarea primului ajutor calificat la patru persoane aflate în stare gravă, dintre care una a decedat. Celelalte persoane sunt transportate de urgenţă la spital", explică purtătorul de cuvânt al al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana", Camelia Roşca.

Dintre cei 11 supravieţuitori, cinci au fost duşi la Spitalul din Marghita, iar şase la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Pompierii au intervenit cu patru echipaje de prim ajutor şi un echipaj de descarcerare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net