Accident feroviar în Harghita. Un tren a lovit o mașină. Pasagerul vehiculului, transportat la spital

Ultima actualizare:

    Un tren Regio a acroșat o mașină în județul Harghita Sursă foto: Facebook CFR
Un tren Regio a acroșat o mașină în județul Harghita Sursă foto: Facebook CFR

Traficul feroviar este blocat, vineri seara, pe Magistrala 400, în judeţul Harghita, după ce un tren Regio care circula între Miercurea Ciuc şi Târgu Mureş a lovit un autoturism, la o trecere peste calea ferată. Un bărbat aflat în maşină a fost transportat la spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita a anunţat că un accident feroviar s-a produs în localitatea Lăzare, unde trenul Regio 4511, care circula pe relaţia Miercurea Ciuc - Târgu Mureş, a lovit un autoturism.

Acolo au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj SAJ.

În maşină se afla o singură persoană, un bărbat. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal din Gheorgheni, de către echipajul SMURD, relatează News.ro.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, iar traficul pe magistrala 400 este oprit, pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net