Accident desprins din filme în Suceava. Trei bușteni căzuți dintr-un camion au rănit trei persoane de pe marginea drumului

accident-copaci-raniti.jpg

Mașina a fost practic străpunsă de un copac
Martorii au rămas șocați când au văzut ce au făcut copacii desprinși din camion
Foto: monitorulsv.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Grav accident sâmbătă pe DN 17, între localitățile sucevene Molid și Frasin. Mai mulți bușteni care se aflau în remorca unui camion au căzut pe carosabil și au rănit grav trei persoane, printre acestea și un copil de numai 10 ani.

Trunchiurile de copaci se aflau într-un camion care circula pe drumul care leagă Moldova de Ardeal și se pare că nu au fost bine asigurate, au intrat în balans și s-au desprins după ce mașina a luat o curbă relatează monitorulsv.ro. Din nefericire pe marginea drumului era oprit un autovehicul defect, iar în jurul acestuia mai multe persoane printre care o femeie de 50 de ani și un copil de 10 ani. Ca în filme, un copac a căzut chiar pe mașină și a făcut-o praf, un alt arbore a lovit o femeie de 50 de ani şi un minor de 10 ani aflat lângă ea.

accident-suceava-camion-copaci.jpg

Buștenii căzuți din camion au făcut ravagii
Polițiștii consideră că vinovat de producerea accidentului este șoferul camionului care nu a asigurat bine încărcătura
Foto:iasitvlife.ro

Un alt copac a lovit o a treia persoană, un bărbat de 52 de ani, care se afla şi el pe marginea drumului. Lemnul care a căzut pe mașină practic a străpuns-o ca o suliță, trecătorii și martorii făcându-și cruce la vederea autovehiculului tras practice în țeapă. Reprezentanții ISU Suceava au trimis la fața locului o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijinul acestora au mers trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Din primele date a rezultat că cele trei persoane aveau răni multiple, dar erau conştiente şi cooperante. Echipele de intervenție ale ISU Suceava au tăiat buştenii pentru a înlesni accesul la persoanele rănite, iar personalul medical le-a acordat primul ajutor. Ulterior, cele trei victime care conform primelor date medicale prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

 

Citiți și

 

A intrat cu maşina în copac şi a făcut-o praf

 

Mașina lui Răzvan Ciobanu rula cu 126 km/h în momentul în care s-a lovit de copaci

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5