Accident cumplit în Germania. Patru români au murit într-un microbuz strivit de două TIR-uri

Ultima actualizare:

    În accident au murit 4 oameni și au fost rănite alte 10 persoaneFoto: Profimedia
În accident au murit 4 oameni și au fost rănite alte 10 persoaneFoto: Profimedia

Patru români au murit în Germania, după ce microbuzul în care se aflau a fost strivit între două TIR-uri. Accidentul avut loc vineri, 11 septembrie, la Wünnenberg, Germania, pe Autostrada A44. În ambuteiajul creat au mai fost rănite alte zece persoane.

Potrivit presei germane, un ambuteiaj a fost creat pe autostrada cu pricina, din cauza unei mașini care s-a stricat. Șoferul TIR-ului ce a provocat tragedia, și care ar fi tot român, a observat prea târziu incidentul și nu a mai avut timp să frâneze, informează observatornews.ro.

4 români morți în Germania, striviți între două TIR-uri

În urma impactului extrem de violent, microbuzul în care se aflau cinci români a fost spulberat din spate și împins într-un alt TIR din față.Patru dintre cei cinci români aflați în microbuz au murit pe loc, iar cel de-al cincilea a fost rănit. Unul dintre șoferii de camion a fost și el rănit și transportat la spital cu un elicopter. Presa germană mai scrie că și un alt TIR înmatriculat în Cehia, dar și un autoturism BMW înmatriculat în Germania au fost implicate în ambuteiaj, în total fiind rănite zece persoane, printre care și un pompier care a intervenit la fața locului.

La locul accidentului au intervenit șapte ambulanțe, iar autostrada a fost închisă timp de mai multe ore, formându-se cozi de mașini pe kilometri întregi.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net