Accident cu un mort şi doi răniţi pe DN 3B, în localitatea Borcea. Un autoturism a fost proiectat într-un depozit

accident2.png

Accident cu un mort şi doi răniţi pe DN 3B, în localitatea Borcea
Foto: ISU Călărași

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte două au fost rănite într-un accident rutier produs, duminică după-amiază, în localitatea Borcea din judeţul Călăraşi, pe drumul naţional 3B unde două autoturisme s-au ciocnit violent, după care unul dintre ele a fost proiectat într-un depozit.

În cele două autoturisme se aflau patru ocupanţi, iar în urma impactului violent unul dintre autovehicule a fost proiectat în laterala unui depozit, autoturismul fiind extrem de grav avariat şi rămânând suspendat pe un gard. 

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, la momentul sosirii echipajelor de urgenţă, una dintre victime era încarcerată şi inconştientă.

Accident cu un mort şi doi răniţi pe DN 3B

„Una dintre victime prezenta suspiciune fractură bazin şi multiple excoriaţii, asistată de SMURD, transportată la unitatea spitalicească din oraşul Feteşti. Cea de-a doua victimă acuza dureri la nivelul membrului superior stâng, aceasta fiind asistată de SAJ.

Starea victimei preluate de SMURD s-a agravat ulterior, iar echipajul a început deplasarea către Spitalul Feteşti, împreună cu asistenta de pe ambulanţă SAJ.

La faţa locului s-a deplasat şi un elicopter SMURD venit de la Constanţa, care a aterizat la faţa locului, a evaluat si o a treia persoană care acuza dureri la umăr şi membru superior şi care ulterior a fost preluată de o ambulanţă SAJ. Din nefericire, victima transportată la spitalul Feteşti a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decesul acesteia”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, potrivit news.ro. Persoana care şi-a pierdut viaţa era un bărbat în vârstă de 33 de ani.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5