Accident aviatic la Tuzla soldat cu o victimă. Un avion s-a prăbușit în zona aerodromului

Ultima actualizare:

    Un avion a aterizat forțat în zona aerodromului Tuzla FOTO: SAJ Constanta
Un avion a aterizat forțat în zona aerodromului Tuzla FOTO: SAJ Constanta

Un avion de mici dimensiuni, care avea la bord două persoane, a aterizat forțat în zona aerodromului Tuzla, din județul Constanța. În urma impactului, cele două victime au fost încarcerate, însă după ce echipajele de salvare au ajuns la fața locului au reușit să salveze o persoană. Cealaltă, din păcate, a decedat la impactul avionului cu solul.

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, joi, 21 februarie, în zona aerodrumului Tuzla. Potrivit IGSU, accidentul s-a întâmplat în jurul orei 16.00, iar la bordul aparatului de zbor de aflau două persoane, ambele încarcerate. Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean, una dintre persoane a intrat în stop cardio-respirator și, deși i-au fost acordate manevre de resuscitare, în cele din urmă a decedat, potrivit adevarul.ro

Una dintre victimele accidentului a decedat
Una dintre victimele accidentului a decedat

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ şi un elicopter SMURD, potrivit News.ro. Cealaltă victimă a fost preluată de echipajele de salvare în stare de conştienţă, fiind cooperantă, și va fi transportată la Spitalul Judeţean Constanţa. Salvatorii ISU Dobrogea au anunţat că aeronava era un model DA 42 și a aterizat forţat în zona localităţii Tuzla, judeţul Constanţa.

„În jurul orei 16.00, în zona aerodromului Tuzla o aeronavă de mici dimensiuni a aterizat forţat. Din primele informaţii, în aparatul de zbor se aflau două persoane, ambele încarcerate. Au fost alertate la fata locului o autospecială de stingere, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD”, transmite ISU Dobrogea. Se pare că pilotul ar fi încercat să planeze pentru a ține aeronava în aer. Până în prezent nu este cunoscută cauza exactă care a dus la producerea accidentului aviatic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net