Acces gratuit la Zoo Băneasa de 1 iunie pentru copii și adolescenți

Ultima actualizare:

    Grădina Zoologică are de obicei puțini vizitatori dar de 1 iunie va fi arhiplină
Grădina Zoologică are de obicei puțini vizitatori dar de 1 iunie va fi arhiplină

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Grădina Zoologică Băneasa, organizeaza miercuri, 1 iunie, o serie de activitați educative pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului dar si Ziua Mondiala a Mediului. Din acest motiv, copiii si adolescenții cu varsta de pana la 18 ani vor avea acces gratuit în incinta Gradinii Zoologice.

Evenimentele organizate pentru copii au loc între orele 10:00-14:00 și includ concursuri de decorare a ghivecelor de flori, amuzante întreceri de sărituri în lungime și activitati de creație cum ar fi desen in acuarele și creioane colorate

Ziua Mondiala a Mediului, celebrata in fiecare an pe data de 5 iunie, este una din principalele actiuni prin care Organizatia Natiunilor Unite promoveaza, pe plan mondial, constientizarea asupra importantei implicarii omului in protectia mediului si doreste imbunatatirea metodelor de a actiona in favoarea acestuia. Tema de anul acesta este ”Lupta impotriva comertului ilegal cu animale salbatice”și urmărește s- atragă atentia asupra conservarii biodiversitatii.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net