Acces gratuit la Zoo Băneasa de 1 iunie pentru copii și adolescenți

index.jpg

Grădina Zoologică are de obicei puțini vizitatori dar de 1 iunie va fi arhiplină
Citeste tot despre: 

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Grădina Zoologică Băneasa, organizeaza miercuri, 1 iunie, o serie de activitați educative pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului dar si Ziua Mondiala a Mediului. Din acest motiv, copiii si adolescenții cu varsta de pana la 18 ani vor avea acces gratuit în incinta Gradinii Zoologice.

Evenimentele organizate pentru copii au loc între orele 10:00-14:00 și includ concursuri de decorare a ghivecelor de flori, amuzante întreceri de sărituri în lungime și activitati de creație cum ar fi desen in acuarele și creioane colorate

Ziua Mondiala a Mediului, celebrata in fiecare an pe data de 5 iunie, este una din principalele actiuni prin care Organizatia Natiunilor Unite promoveaza, pe plan mondial, constientizarea asupra importantei implicarii omului in protectia mediului si doreste imbunatatirea metodelor de a actiona in favoarea acestuia. Tema de anul acesta este ”Lupta impotriva comertului ilegal cu animale salbatice”și urmărește s- atragă atentia asupra conservarii biodiversitatii.

Loading...
 
 

Citește și

  • Vreţi să vedeţi de acasă, în siguranţa apartamentului, cum trăiesc leul, ursul sau tigrul? Cât de veseli pot fi pelicanii şi ce giumbuşlucuri fac maimuţele? Aveţi nevoie doar de un calculator conectat la internet şi să accesaţi adresa www.digitalzoo.kappa.ro .

  • De ziua lui, copilul tău trebuie să fie în centrul atenţiei! Ce îi poţi oferi pentru a se bucura de magia acestei zile? Bineînţeles, o „superpetrecere"!Click! îţi spune cum să-ţi faci copilul fericit de 1 iunie fără să cheltuieşti prea mulţi bani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1