Abramburica şi Miki Şpagă, daţi pe mâna justiţiei

ecaterina_andronescu_seban_mihailescu.jpg

Senatul a avizat, ieri, începerea urmăririi penale în cazul Ecaterinei Andronescu şi al lui Şerban Mihăilescu, implicaţi în Dosarul Microsoft
Foto: Mediafax

Parlamentul se zguduie din temelii! După ce, marţi, doi deputaţi au fost daţi pe mâna justiţiei, ieri, a venit rândul senatorilor Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu.

A început curăţenia de iarnă în Parlament! Plenul Camerei Deputaţilor a încuviinţat arestarea preventivă a lui Ioan Adam (PSD) şi Ion Diniţă (PC), iar, ieri, DNA a trimis instanţei supreme propunerile de arestare preventivă a celor doi deputaţi. Ei sunt implicaţi în dosarul privind retrocedările ilegale de păduri. Cererile procurorilor vor fi judecate azi. Ziua de ieri a mai adus, însă, două decizii ale parlamentarilor. Plenul Senatului a avizat începerea urmăririi penale în cazul senatorilor PSD Ecaterina Andronescu, pentru perioada în care a fost ministrul educaţiei, şi Şerban Mihăilescu, ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului între 2000 şi 2003. Cei doi, implicaţi în dosarul Microsoft, au încercat să-şi susţină, în Plen, nevinovăţia.

”Mă voi bate pentru a-mi dovedi nevinovăţia în justiţie!”, a spus Andronescu. 

"Eu, ca persoană, nu am participat la nici o întâlnire, negociere, tratativă, ofertare, stabilirea licenţelor, încheierea licenţelor sau orice fel de activitate legată de Microsoft”, a spus şi Mihăilescu.

Loading...