«Abia aştept să testez premiul de la Click!MANIA»

castig-894515151514.jpg

clickmania, castiguri, premii, participanti
Liviu Ivancea a câştigat un super telefon cu ziarul preferat
Foto: Click!
Citeste tot despre: 

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA. În casele cititorilor noştri fideli ajung zilnic telefoane, tablete, bani şi multe alte surprize.

Liviu Ivancea (38 de ani) spune că nu ratează nici un număr din ziarul preferat, iar fidelitatea i-a fost răsplătită cu un telefon. „Mă bucur mult pentru acest premiu. Acum o să-mi fie mai uşor să citesc ziarul online. Acest telefon îl voi păstra pentru mine. De-abia aştept să-l testez. Să ştiţi că eram cam sceptic şi nu aveam încredere în aceste concursuri. Se pare că m-am înşelat, iar ziarul Click! mi-a adus primul câştig din viaţă”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca asistent social. 

Miercuri ai şansă dublă de câştig

Şi tu poţi pune mâna pe premiile puse în joc. Tot ce trebuie să faci este să cumperi ziarul Click! şi să dezlipeşti clapeta din dreapta sus. Şi nu uita: mâine, miercuri, ai şanse duble de câştig. Pe fiecare ziar Click! vei găsi două lozuri de concurs, care îţi pot aduce premii importante. 

Câştigi cu trei simboluri identice. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 6.500 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor e de 344.744 de lei. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină, telefoane, bani şi multe alte surprize. 

Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (300 de lei, 1.000 de lei şi 5.000 de lei), telefoane, tablete, baterii externe, grătare Delimano, robinete electrice, cuptoare cu microunde, geluri pentru dureri musculare şi cărţi de poveşti pentru copii. În plus, sunt puse în joc 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse. 

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu procentul de reducere (%) şi gama din care face parte produsul, verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discountului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să suni la numărul 021.455.01.99, tarif normal, zilnic între orele 07.00 - 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere. Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop). De exemplu, poţi câştiga ustensile de bucătărie, pilote, perne, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Loading...