9 maşini distruse după explozia unei conducte de gaze

i17-actu-baza-1-incendiu-hu.jpg

Cinci echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările

O explozie puternică a avut loc, luni dimineaţă, 15 ianuarie, la o conductă de gaze de la o staţie de pompare din localitatea gorjeană Hurezani, care aparţine Transgaz.

Imediat s-a declanşat un incendiu care s-a propagat. Cinci persoane au fost rănite şi au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, din care două au prezentat răni mai severe.

i27-actu-baza-2.jpg

Din maşini au rămas doar caroseriile

 

De asemenea, nouă maşini au fost avariate din cauza exploziei. „Incendiul care s-a manifestat la sediul unităţii a fost stins de cele cinci echipaje care au intervenit, dintre care trei de la ISU, iar două de la Serviciul privat pentru situaţii de urgenţă. Cauza incendiului e în curs de stabilire“, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

i37-actu-baza-3.jpg

A fost afectată şi o gospodărie

 

Incendiul a fost stins relativ repede, focul manifestându-se controlat doar la conducta de gaze, dar 12 localităţi au rămas fără gaze şi câteva familii din Hurezani au fost evacuate.

„În urma incendiului au fost distruse 9 autoturisme, o anexă gospodărească şi parţial sediul Transgaz. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, distrugere şi nerespectarea normelor de protecţia muncii”, informează IPJ Gorj.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1