9 maşini distruse după explozia unei conducte de gaze

Ultima actualizare:

    Cinci echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările
Cinci echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările

O explozie puternică a avut loc, luni dimineaţă, 15 ianuarie, la o conductă de gaze de la o staţie de pompare din localitatea gorjeană Hurezani, care aparţine Transgaz.

Imediat s-a declanşat un incendiu care s-a propagat. Cinci persoane au fost rănite şi au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, din care două au prezentat răni mai severe.


    Din maşini au rămas doar caroseriile
Din maşini au rămas doar caroseriile

De asemenea, nouă maşini au fost avariate din cauza exploziei. „Incendiul care s-a manifestat la sediul unităţii a fost stins de cele cinci echipaje care au intervenit, dintre care trei de la ISU, iar două de la Serviciul privat pentru situaţii de urgenţă. Cauza incendiului e în curs de stabilire“, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.


    A fost afectată şi o gospodărie
A fost afectată şi o gospodărie

Incendiul a fost stins relativ repede, focul manifestându-se controlat doar la conducta de gaze, dar 12 localităţi au rămas fără gaze şi câteva familii din Hurezani au fost evacuate.

„În urma incendiului au fost distruse 9 autoturisme, o anexă gospodărească şi parţial sediul Transgaz. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, distrugere şi nerespectarea normelor de protecţia muncii”, informează IPJ Gorj.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net