8 Martie, ziua răsfăţului. De ce merg femeile să vadă bărbaţi dezbrăcându-se pe muzică

Ultima actualizare:

    Româncele adoră show-urile de striptease masculin, iar sociologii au găsit o explicaţie pentru astaFoto: AFP
Româncele adoră show-urile de striptease masculin, iar sociologii au găsit o explicaţie pentru astaFoto: AFP

Joi e o zi specială pentru femei şi trebuie tratată ca atare. Româncele iubesc florile şi cadourile, dar se înghesuie tot mai mult în cluburile care organizează numere de striptease masculin. De ce merg femeile să vadă bărbaţi dezbrăcându-se pe muzică şi cât sunt dispuse să plătească pentru această distracţie ne spun specialiştii consultaţi de adevarul.ro.

Dacă ai un club sau un bar şi nu organizezi nimic de 8 Martie poţi piede bani frumoşi. Româncele ţin tot mai mult la această sărbătoare, pe care o văd ca pe o zi de libertate, de evadare din rutina zilnică şi de explorare a sexualităţii. Ideea că unele femei au o singură zi pe an în care se bucură de libertate este de o tristeţe fără cuvinte, afirmă Oana Băluţă, conferenţiar universitar la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (Universitatea din Bucureşti): „Mi se pare foarte trist şi în acelaşi timp are şi o notă de ilaritate. (…) Femeile îmbrăţişează ziua de 8 Martie ca fiind o zi în care ele să se bucure de libertate. Paradoxal, ziua de 8 Martie este o zi în care femeile comemorează şi libertatea şi drepturile. Sub ce formă, depinde de ele“, spune Oana Băluţă, citată de adevarul.ro.


    Gelu Duminică, sociolog:
Gelu Duminică, sociolog:

Evenimente «fierbinţi» de Ziua Femeii

simeon stalpnicul png
  • Bucureşti: Flamingo Boys Striptease Show de Ziua Femeii – Berăria Germană (Calea Rahovei nr. 157 A), ora 21.00, preţ  50-70 de lei (băuturi incluse); Concert „Love the Girls” cu Jukebox şi Bela Santiago – Hard Rock Café (Şos. Kiseleff nr. 32), ora 21.30, preţ bilet 30 lei;
  • Timişoara: Striptease masculin trupa Harashow (Ungaria) – Club 30 (Calea Victoriei nr. 7), ora 20.00, preţ intrare 40 lei; Flamingo Boys Show – Heaven Club (str. Ripensia nr. 40), ora 21.30, preţ intrare 25 de lei (bărbaţii intră după ora 23.00);
  • Braşov: Petrecere cu lăutari şi foc de tabără – Restaurant Pescăruş (str. Paltinului nr. 18), ora 18.00, preţ intrare 80-125 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net