8 ani fără actorul Toni Tecuceanu. A murit de gripă la 38 de ani

tecuceanu.jpg

toni tecuceanu
La data de 13 ianuarie, actorul Toni Tecuceanu ar fi împlinit 46 de ani

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Românii nu l-au uitat pe actorul Toni Tecuceanu. Obișnuia să joace cu mult umor personaje politice cunoscute ale vremii. O gripă rebelă l-a doborât pe uriașul Toni și mult timp am crezut că a fost victimă a gripei porcine. Moartea lui a determinat mulți români să se vaccineze.

La data de 13 februarie ar fi împlinit 46 de ani, dacă nu ar fi plecat fulgerător dintre noi, la doar 38 de ani. Dispariția fulgerătoare a actorului Toni Tecuceanu a șocat opinia publică. Actorul a fost internat la „Matei Balș” în seara de 24 spre 25 decembrie 2009, diagnosticul fiind acela de gripă porcină. Starea acestuia s-a agravat, a doua zi fiind necesară intubarea lui.

Actorul a murit la data de 5 ianuarie 2010. Familia nu a crezut nici o clipă că Toni a decedat din cauza gripei porcine și a solicitat desecretizarea raportului medico-legal. Pentru că instituția a refuzat să facă asta, familia a dat spitalul în judecată, în același timp acuzând conducerea de aici că a dezvăluit diagnosticul pacientului fără acordul familiei.

Fratele actorului a declarat atunci că decesul fratelui său a fost folosit pentru a promova vaccinarea împotriva gripei porcine. De altfel, rudele actorului au apelat la specialiști din străinătate care au făcut o expertiză a  actelor medicale ale actorului. Aceștia ar fi stabilit că Toni Tecuceanu nu a murit de gripă porcină.

Toni Tecuceanu a fost cunoscut ca membru al emisiunii de divertisment ”Cronica cârcotașilor”, de la Prima TV. Imita cu talent personajele vremii, precum Adrian Năstase, Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali și Cristian Tânțăreanu.

Însă, puțini știu că Toni a luat parte în misiuni de menținere a păcii sub comanda ONU (Căștile albastre). A jucat pe scene încă din timpul studenției și s-a remarcat imediat datorită manierei hazli în care aborda subiectele.

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul