7.000 de lei mită pentru a scăpa după ce a fost prins de polițiști conducând drogat în Craiova

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

Oprit în trafic de polițiști și știindu-se cu ”musca pe căciulă”, un tânăr de 29 de ani din Craiova a încercat să le dea oamenilor legii o sumă de bani considerabilă pentru a-l lăsa să-și continuie drumul nepedepsit.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 14 august, în Craiova. Când a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră, tânărul vorbea incoerent şi avea un comportament ciudat, scrie adevarul.ro. Imediat, poliţiştii şi-au dat seama că şoferul era drogat.

”Hai, mă, vă prinde bine caşcavalul ăsta”

Șoferul nu a stat preamult pe gânduri și le-a făcurt o ofertă de nerefuzat, credea el, polițiștilor: ”Frate, să ne înţelegem. Am la mine 2.200 de lei, vă mai dau până la 7.000. Hai, mă, vă prinde bine caşcavalul ăsta”, le-a propus tânărul poliţiştilor. Convins că oferta îi va fi acceptată, conducătorul auto a căzut cu uşurinţă în plasa poliţiştilor care şi-au anunţat superiorii că pot realiza un flagrant.

Astfel, tânărul a fost prins în timp ce oferea echipajului suma de 2.200 lei. El a fost reținut pentru dare de mită și ulterior arestat la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile.  

Citește și: 

Cu ce sumă de bani a încercat un şofer analfabet să mituiască un poliţist

S-a fript cu şpaga, iar acum suflă şi-n mărunţiş!

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net