700 de lei să-ţi petreci Ziua îndrăgostiţilor pe Litoral

Ultima actualizare:

    Oferte pentru Ziua îndrăgostiţilor
Oferte pentru Ziua îndrăgostiţilor

Hotelierii de pe Litoral au anunţat deja tarifele pentru turişti, pe anul 2014. Înscrieri timpurii, Weekend prelungit, Oferta Paşti, Zile gratuite, Extra weekend, 1 Mai, Litoralul pentru toţi, Oferta cu tratament, Extra discount, Oferta seniori, Sezon estival - sunt numele programelor puse la dispoziţie de hotelieri.

Prima ocazie festivă cu care turiştii pot da fuga pe Litoral este Ziua Îndrăgostiţilor. De Valentine's Day (14 februarie) şi de Dragobete (24 februarie), la Hotel Iaki (4 stele) din Mamaia, pachetul de două nopţi de cazare, cu mic dejun în cameră, a treia noapte bonus, cină specială, şampanie şi ciocolată în cameră, un masaj de relaxare în cuplu şi acces Spa costă 740 lei, pentru o pereche.

La hotel Vega (5 stele) din Mamaia, două nopţi de cazare cu mic dejun, saună şi jacuzzi şi cină romantică costă 800 lei. Ofertele rămân aceleaşi şi în martie, de Mărţişor şi Ziua Femeii, când sexul frumos merită un răsfăţ romantic.

Pe 20 aprilie, de Paşti, preţurile unei vile  de 3 stele, din Eforie Nord, „La Mer", pornesc de la 238 lei pentru un sejur de două nopţi, cu mic dejun.

La 1 Mai începe oficial sezonul turistic. La hotel Mercur-Minerva (3 stele) din Mamaia, camera dublă costă 216 lei/noapte, cu mic dejun inclus. Garsoniera costă 288 lei/noapte, iar apartamentul - 360 lei/noapte, cu mic dejun.

Oferta este valabilă pentru sejururi de minimum două nopţi, în perioada 30 aprilie-4 mai. Au fost stabilite şi preţurile pentru sezonul estival (1 iunie-31 august). Hotel Perla (3 stele) din Mamaia, preţ minim 133 lei/noapte în camera dublă, preţ maxim 516 lei/noapte în apartament, în funcţie de perioada aleasă din sezonul estival 1 iunie - 31 august. Pentru programul „Înscrieri timpurii" se obţine până la 25% discount din tarife pentru orice rezervare de minim 6 nopţi. Aceasta trebuie efectuată şi achitată integral până la 31 martie.

După calendar suntem în mijlocul iernii, însă după gradele din termometre este primăvară în toată regula. Dimineaţa zilei de 19 ianuarie 2014 a fost cea mai caldă dimineaţă din 1961 încoace, potrivit Digi 24.  Au fost minime de 13 grade în sudul Banatului, la Oraviţa, 12 grade la Reşiţa, iar la Oradea mercurul în termometre în cursul nopţii nu a coborât sub 9 grade. Valorile sunt şi cu până la 17 grade mai ridicate faţă de ceea ce ar trebui să se înregistreze în mod normal într-o dimineaţă de 19 ianuarie.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net