7 răniţi şi 3 maşini făcute praf dintr-o singură lovitură!

Ultima actualizare:

    Autoturismul  Audi A8 a fost distrus (FOTO: www.tion.ro)
Autoturismul Audi A8 a fost distrus (FOTO: www.tion.ro)

S-a crezut în filmele poliţiste! Un tânăr băut la volan a vrut să scape de poliţiştii care goneau pe urmele lui, în centrul Timişoarei. A călcat pedala de acceleraţie la maximum şi a pornit într-o cursă cum doar la televizor a văzut. "Cascadorul" de ocazie s-a împotmolit însă pe o străduţă. A lovit trei maşini şi a rănit 7 oameni.

A petrecut cu prietenii până la miezul nopţii, apoi s-a urcat băut la volan. Nu a mai contat nici măcar ce culoare avea semaforul. Cristian Lucian Frătuţu (26 de ani) voia să ajungă mai repede acasă, aşa că a trecut pe roşu. Surprins de un echipaj de poliţie, tânărul a refuzat să tragă pe dreapta. A zis că îi fentează pe poliţişti, cum a văzut el în filme. Aşa că a apăsat acceleraţia şi a gonit prin oraş.

Oamenii legii au pornit imediat în urmărirea lui, cu sirenele în funcţiune. După ce a încercat, fără succes, să îi ameţească pe poliţişti, intrând cu maşina pe câteva străduţe lăturalnice, Cristian a demarat cu maşina Audi A8 spre ieşirea din oraş. La un moment dat, din cauza vitezei prea mari, a lovit din spate un taximetru, un VW Passat, care circula în faţa sa, pe acelaşi sens de mers.

Medicii şi poliţiştii au intervenit la locul accidentului

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Taxiul a fost proiectat pe cealaltă bandă şi s-a izbit violent de un BMW parcat. În taxi se aflau cinci persoane, şoferul şi o familie cu doi copii. Toţi au fost răniţi şi duşi la spital. Şi doi tineri care se aflau în BMW-ul parcat au avut nevoie de îngrijiri medicale. În total, 7 oameni au ajuns la spital, iar toate maşinile implicate au fost serios avariate. Cu o alcoolemie de 0,59 mg/l, Cristian Lucian Frătuţu a făcut spectacol chiar şi după ce a fost prins. A devenit recalcitrant când a fost reţinut şi i-a ameninţat pe poliţişti. El se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală şi conducere în stare de ebrietate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net