63 de victime au stat la coadă să depună plângeri împotriva jandarmilor.

proteste_piata_victoriei.jpg

proteste_piata_victoriei
Jandarmii au intervenit în forță la protestul din 10 august. Un protestatar care a lovit un jandarm a fost arestat miercuri, 3 octombrie
FOTO: INQUAM
Citeste tot despre: 

Parchetul Militar a invitat pe toți cei care au fost răniți la protestul din 10 august să depună sesizări. Au avut surpriza să vadă că s-a făcut coadă.

UPDATE Ora 12.30 Sediul Parchetului Militar din Bucureşti a rămas fără alimentare cu energie electrică marţi, în a doua zi în care se primesc plângeri din partea celor implicaţi în incidentele de vineri din Piaţa Victoriei şi în care sunt audiaţi martori din acest dosar. Şeful instituţiei a anunţat că au fost depuse 14 noi plângeri şi audiaţi cinci martori, scrie news.ro.

Circa 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după incidentele de vineri, 10 august, la protestul Diasporei.

Parchetul militar a început să audieze martorii și din cei care au fost răniți. Luni, 13 august, au avut surpriza să vadă că la intrarea în sediu s-a format coadă.

Luni, 13 august, până la încheierea programului, procurorii militari au înregistrat 63 de plângeri depuse de către protestatari împotriva jandarmilor, care sunt acuzați ar fi intervenit într-un mod abuziv la mitingul din 10 august, scrie hotnews.ro.

Procurorii militari vor audia și astăzi, 14 august, persoane care au depus sesizări.

Loading...