6 copii prinşi în timp ce spărgeau mai multe maşini într-o parcare. Ce tactici foloseau micii infractori

Ultima actualizare:

    Hoţii au spart geamurile şi au forţat portierele
Hoţii au spart geamurile şi au forţat portierele

Şase copii din Slatina au fost surprinşi de camerele de supraveghere amplasate în parcările din oraş în timp ce spărgeau mai multe maşini şi furau obiecte lăsate pe bancheta din spate sau pe scaune.

Banda de hoţi minori a fost foarte bine organizată, iar fiecare copil şi-a jucat rolul perfect, transmite România Tv. Se pare că minorii se adunau în jurul unui autoturism prefăcându-se că se joacă. La un moment dat, unul dintre băieţi arunca într-un geam cu un bolovan, iar una dintre fete băga mâna pe geam şi fura obiectele lăsate de proprietari în interiorul maşinii. Apoi, copiii se făceau nevăzuţi.

Puştii nu foloseau însă aceeaşi metodă.  Dacă uneori spărgeau geamurile, alteori forţau portierele. Furturile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale primăriei din Slatina, iar hoţii au ajuns pe mâna poliţiei.

Autorităţile nu exclud varianta ca micii infractori să fi fost trimişi la furat chiar de către părinţii lor, care ştiu că minorii nu pot fi pedepsiţi de lege.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net