50.000 de turiști pe Litoral și în Deltă, de Rusalii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Litoralul și Delta au fost pline în minivacanța de Rusalii. Peste 50.000 de turişti au ajuns weekend-ul trecut la malul mării, gradul de ocupare a hotelurilor fiind în creștere, față de anii trecuți, în aceeași perioadă.

A fost mega-weekend de Rusalii, pe Litoral şi în Delta Dunării, apreciază Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării.

Peste 50.000 de turişti au ajuns weekend-ul trecut pe litoral, gradul de ocupare a hotelurilor fiind în continuă creştere. În topul staţiunilor căutate de turişti s-au aflat Mamaia şi Vama Veche.

Evenimentul care a dominat weekend-ul în Mamaia a fost Kudos Fest, care a atras peste 7.000 participanţi români şi străini în cele trei zile şi trei nopţi de muzică non-stop.

În Satul de Vacanţă Mamaia, atracţiile şi jocurile i-au întâmpinat pe cei mici, dar nu numai, pentru că adrenalină nu are vârstă. Distracţia continuă în fiecare zi în Satul de Vacanţă, până la sfârşitul sezonului estival.

“Delta Dunării a fost ocupată la capacitate maximă weekend-ul acesta, toate locaţiile şi gospodăriile au fost pline de turişti. Mulţi turişti au rămas în Deltă, alţii vin în continuare. Sezonul se anunţă plin şi continuu, cu un grad de ocupare foarte mare. Românii încep să redescopere Delta Dunării, să vadă că au servicii şi un alt fel de turism la ei în ţară, pe care îl găsesc mai degrabă în insulele exotice, în care fiecare zi începe cu o nouă aventură, o nouă experienţă, iar seara se încheie cu un spectaculos apus de soare. Delta este ceva fascinant şi exotic pentru iubitorii de aventură, pescuit, birdwatching. Oferă plaje sălbatice, păduri tropicale, liane, vegetaţie abundentă, stejari gârboviţi de vremuri, formaţii tradiţionale de lipoveni, ruşi, greci, ucraineni, cazaci şi cântece tradiţionale româneşti la foc de tabără. Au fost şi continuă evenimentele, spectacolele, excursiile, concursurile de pescuit şi serile tradiţionale”, a declarat Declaraţie Daniel Iluşcă, preşedintele Asociaţiei Patronatului în Turismul din Delta Dunării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net