500 de minute întârziere pentru un tren CFR. A ajuns la destinație în 24 de ore

Ultima actualizare:

    Un tren CFR a ajuns cu opt ore întârziere
Un tren CFR a ajuns cu opt ore întârziere

Călătorii unei curse Arad-Mangalia au avut parte de cea mai neplăcută surpriză din partea CFR-ului. Nemailuând în calcul faptul că un tren InterRegio pe acest traseu face o cursă în mai bine de 15 ore, cel care a plecat duminică seară din vestul țării a dat peste cap orice plan pe care oricine și l-ar fi făcut.

IR 1822 a pornit la drum la ora 19:20, duminică, 19 iunie, și ar fi trebuit să ajungă la mare, în Mangalia, luni, 20 iunie, la ora 10:55, după 15 ore și 35 de minute. Cu toate acestea, călătorii au fost puși în fața unui examen al răbdării, căci au trebuit să mai aștepte încă opt ore în garnitură pentru a ajunge la destinație, anunță Mediafax.

Călătorii au aşteptat câteva ore în zona Petroşani, unde liniile erau acoperite de buşteni şi apă din cauza unei furtuni. După ce au trecut de Bucureşti, locomotiva s-a defectat, iar pasagerii au aşteptat din nou sosirea unei alte locomotive.

Aceasta este cea mai mare întârziere înregistrată anul acesta de un tren CFR. Anul trecut, recordul a fost de 12 ore de întârziere. 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net