500 de bucureşteni au alergat la crosul Click! Sănătate

Ultima actualizare:

Încă de la primele ore ale dimineţii, copii, părinţii şi bunicii au venit pregătiţi pentru alergare şi pentru a petrece o duminică însorită alături de familie. Spre deosebire de anii anteriori, anul acesta peste 50 de copii de până în 10 ani au alergat la crosul Familiei Schauma, eveniment special pentru cei mici şi părinţi.

Câştigătorii locului întâi au primit tablete Evolio, cei de la locul doi încălţăminte sport Walkmaxx, iar cei de la locul trei - produse electrocasnice. Chiar dacă nu au ajuns primii la linia de sosire, concurenţii nu au plecat acasă fără premii. La tombola evenimentului aceştia au primit vouchere la o sală de fitness, dar şi multe alte premii surpriză de la Schauma. Mulţumin sponsorilor HRI Vitalion, Alpro si Scahuma.

Alături de bucureşteni la cros au mai venit sportivele Andreea Răducan, Ana Maria Brânză, Monica Iagăr dar şi vedetele Prima TV - Dezbracatu şi Puştiu' de la Cronica Cârcotaşilor, Florentina Opriş şi soliştii Andrei Leonte, Oliver Popa şi ChiPah. Băieţii de la Acces, Cristi Nistor, I-Kon şi SuperChill au cântat pentru cei 500 de participanţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net