5 sfaturi pentru a nu fi trași pe sfoară la plata întreținerii

Ultima actualizare:

    5 sfaturi cum să nu fim trași pe sfoară la plata întrețineriiFOTO: adevarul.ro
5 sfaturi cum să nu fim trași pe sfoară la plata întrețineriiFOTO: adevarul.ro

Fiecare dintre noi a întrebat măcar o data un administrator de bloc despre factura de întretinere, ori că este prea mare, ori că nu sunt explicatele sumele foarte mari. Specialiștii ne învață ce trebuie să facem în aceste situații. Iată 5 sfaturi cum să nu fim trași pe sfoară la plata întreținerii.

Specialiștii ne oferă 5 sfaturi practice pe care orice proprietar sau chiriaș de apartament ar trebui să le urmeze pentru a nu se simți tras pe sfoara în ceea ce privește plata  întreținerii.

Este necesar să fim la curent cu modul în care este gestionat bugetul administrației de locatari. Dacă toate lucrurile sunt clare, atunci este exclus că facturile de întreținere să fie mărite nejustificat. Un proprietar de apartament care cere permanent administratorului și Comitetului Executiv documente cu situația la zi a plăților este și cel care nu permite aparitția nici unei abateri.

Domnul Ottavio Serbanescu, CEO Cresida Management, companie care oferă servicii integrate proprietarilor de apartamente ne sfatuiește ce să facem pentru a avea un control clar asupra banilor aflați în visteria administrațiilor de locatari, dar și pentru a evita redirecționarea acestora către alte destinații decât plata utilităților:

Înființată  în 2017, compania Cresida este alternativa la administratorul de bloc tradițional și anume persoana fizică. Astfel, compania oferă servicii integrate proprietarilor de apartamente, de la înființarea asociației de proprietari, la administrare și consultanță de specialitate.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net