5 semne de întrebare în cazul autocarului morţii

Ultima actualizare:

    Patru oameni au  murit în accidentul  de vineri, iar 26 au  fost răniți, după ce  autocarul în care se  aflau s-a răsturnat
Patru oameni au murit în accidentul de vineri, iar 26 au fost răniți, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat

Tragedia de vineri, în care patru oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 26 au fost răniţi generează tot mai multe semne de întrebare. Patru familii au fost distruse. Alţi 26 de oameni au sufletele zdrobite. Cine e de vină? Ce nereguli sunt la mijloc? Sunt întrebări la care anchetatorii vor trebui să răspundă şi să găsească vinovaţii. Click! vă prezintă 5 mistere ale acestui caz.

Ce veseli erau copiii înainte de tragedie!

simeon stalpnicul png

Vineri dimineață, la ora 5.00, elevii mai multor ansambluri de la Palatul Copiilor din Iași și profesorii lor au plecat din Iași spre Arad, la un festival folcloric. Pe drum, erau veseli, glumeau, râdeau și își făceau poze. Pe unele chiar le-au publicat pe Facebook. După ce au luat masa de prânz, pe șoseaua dintre localitățile brașovene Perșani și Vlădeni, autocarul s-a izbit de parapeți și s-a răsturnat. Profesorul Cătălin Pop (42 de ani), coregraful Cosmin Manoilă (18 ani), și șoferii Andrei Popa (42 de ani) și Ilie Cojocaru (58 de ani) au murit. Profesorul Pop a fost înmormântat ieri, la cimitirul „Sfânta Treime” din cartierul ieșean Păcurari. 

Șase răniți mai sunt internați în spital, în stare bună

simeon stalpnicul png

În spitalele din Brașov mai sunt internate, în prezent, patru victime ale accidentului, după ce alte două au fost transferate la un spital din Iași. Starea răniților este bună. Potrivit medicilor, o adolescentă de 16 ani a fost externată ieri din Spitalul „Sf. Constantin”, după ce, sâmbătă, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale minore, pentru extragerea unui şurub care i se înfipsese în palmă. „A fost o operaţie de scurtă durată, dar cu anestezie generală, ca să n-o doară. Ca şi ceilalţi, este cumplit de traumatizată psihic, nu vrea să mai audă de autobuz, autocar, maxi-taxi, i-am făcut o listă cu trenurile spre Iaşi”, a declarat dr. Andreea Moldovan, pentru News.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net