5 motive să găteşti în vase cu strat ceramic

Ultima actualizare:

    Foto: 123rf
Foto: 123rf

Dacă îţi place sau îţi doreşti să mănânci sănătos, dacă vrei în acelaşi timp să păstrezi intacte gustul şi savoarea naturală a alimentelor, dacă vrei să găteşti uşor şi rapid este bine să încerci vasele cu strat ceramic.

Iată câteva motive să alegi aceste produse din gama Delimano Ceramica:

  • Sunt 100% neaderente, de aceea poţi găti cu foarte puţină grăsime sau chiar deloc. Astfel, mănânci mai sănătos şi cu mai puţine calorii. 
  • Datorită proprietăţilor deosebite de distribuţie şi de retenţie a căldurii, alimentele nu sunt uscate, ci rumenite uniform, devenind crocante şi delicioase. Iar vitaminele şi mineralele se păstrează intacte!
  • Uleiul (şi grăsimea în general), odată încins la temperaturi mari, formează acizi graşi periculoşi, ce agresează sistemul cardiovascular şi pot duce la blocarea unor vase mari de sânge. Cu vasele Delimano poţi găti la temperaturi mai mici, folosind doar o picătură de ulei.
  • Ceramica este foarte uşor de curăţat. Datorită materialului fin, neporos, alimentele nu se lipesc de suprafaţa vasului. De aceea, vasele Delimano se curăţă foarte uşor, sub jetul de apă.
  • Spre deosebire de vasele neaderente tradiţionale, care au în compoziţie substanţele chimice PTFE (PolyTetraFluoroEthylene) şi PFOA (Perfluorooctanoic Acid), ceramica este un material natural, organic. La temperaturi de doar 260°C, acestea încep să se descompună, emanând gaze cu potenţial toxic pentru organismul uman.

Horia Vîrlan: "Aceste vase chiar nu lipesc"

Maestrul bucătar Horia Vîrlan a fost invitat să testeze noile vase ceramice Delimano. “Poţi fi amator, începător sau bucătar profesionist, gătitul va deveni o bucurie. Şi când nu mai stai cu teama că o să se ardă sau o să se lipească mâncarea, totul devine mai uşor. Aceste vase chiar nu lipesc. Eu le folosesc în bucătăria mea de acasă”, spune Horia Vîrlan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net