40 de tineri din Dâmbovița aflați la Costinești, trimiși acasă de DSP! Unul dintre ei a fost confirmat cu Covid-19

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

Situație halucinantă! 40 de tineri din Dâmbovița, care s-au dus în vacanță la Costinești, au fost trimiși de urgență acasă de către DSP, după ce unul dintre ei a fost anunțat de părinți că testele pentru coronavirus pe care le-au făcut sunt pozitive.

Între timp, tânărul a început să aibă simptome. Grupul a ajuns la mare în 3 august și a fost cazat la un complex turistic. A doua zi, un tânăr de 19 ani a fost sunat de părinți, care l-au anunțat că este pozitiv la coronavirus și l-au chemat acasă. DSP Dâmbovița a anunțat DSP Constanța despre acest caz și s-a luat decizia ca tot grupul să fie trimis acasă, în Dâmbovița, unde toți au intrat în carantină, potrivit Digi24.

Complexul turistic unde au fost cazați tinerii a respectat toate normele igienico-sanitare în complexul turistic unde au fost cazați, conform unei anchete desfășurată de DSP Constanța.  Tinerii au fost cazați la parter și la etajul 1, iar alt grup la etajul 3, rămânând astfel liber etajul 2. Potrivit DSP Constanța, riscul de contaminare a fost minim.

Nu este primul caz de acest gen. Recent, mai mulți tineri din Vaslui s-au dus la Costinești, pentru a serba majoratul fetei unor angajați la Ambulanță, fără ca ea să mai aștepte rezultatul testului făcut la recomandarea părinților, înainte de plecare. 30 de tineri au ajuns atunci la spital, mai mulți dintre ei fiind confirmați cu noul coronavirus.

image
image
image
image
image
image
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net