3.500 de militari fac repetiții pentru parada de 1 Decembrie

1parada.jpg

parada militara 1 decembrie repetitii
3.500 de militari români au repetat astăzi, 22 noiembrie, pentru parada din 1 Decembrie

3.500 de soldați români și 300 de militari străini, jandarmi și angajați SRI, au început astăzi, 22 noiembrie, repetițiile pentru parada de vineri, 1 Decembrie, Ziua Națională a României. O defilare impresionantă, la care vor participa și 350 de vehicule blindate și 50 de avioane de luptă.

Armata Română se pregătește pentru defilarea din1 Decembrie, Ziua Națională a României. Astăzi, 22 noiembrie, au început repetițiile, la care au participat  3.500 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării, MAI și SRI. Alături de aceștia, vor fi prezenți și peste 300 de militari străini din Bulgaria, Canada, Franța, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Republica Moldova, Slovacia, SUA, Turcia și Ucraina.

Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 10.00, în Piaţa Arcul de Triumf va fi repetiția generală. În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, antrenamentul va avea loc duminică, 26 noiembrie, de la aceeași oră.

Parada de 1 Decembrie

parada_0.jpg

parada militara
Parada militară va avea loc în Piața Arcului de Triumf

În Bucureşti, Ziua Națională a României va fi sărbătorită începând cu ora 8.00, cu o ceremonie militară și religioasă de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I. 

Parada va avea loc la Arcul de Triumf, de la ora 11.00.

Drapelul naţional va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale se va ridica Marele Pavoaz. Militarii aflaţi în misiune în teatrele de operaţii desfăşoară ceremonii militare şi activităţi specifice cu ocazia Zilei Naţionale.

Vor fi restricții de circulație în zonă, atât la repetiția de la Arcul de Triumf, cât și pentru defilarea oficială.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1