30 de ani închisoare pentru un român care viola femei în Italia

Ultima actualizare:

    Mustafa Arnăut a violat cinci femei
Mustafa Arnăut a violat cinci femei

Un român a fost condamnat la 30 de ani închisoare în Italia, fiind găsit vinovat de agresiune sexuală și violențe asupra a cinci tinere. Capturat în septembrie anul trecut, Mustafa Arnăut (25 de ani) a devenit cunoscut drept ”violatorul din Valungo”.

Presa italiană scrie că bărbatul acționa după un tipar bine stabilit. Potrivit ”Il Giornale”, la primele ore ale dimineții, Mustafa Arnăut ieșea la pândă în zonele în care tinerele alergau sau se plimbau, le urmărea de la distanță, iar când nu se mai afla nimeni în preajmă, le ataca.

Românul le lua cu forța și le ducea la locuința sa improvizată într-un cort, la marginea Florenței, acolo unde le supunea la chinuri greu de imaginat. De cinci ori a reușit Mustafa să batjocorească femei tinere de pe stradă, scrie observator.tv.

Și-a pierdut borseta cu acte

El a fost prins în septembrie 2018, după ce a bătut și violat o studentă de naționalitate mongolă. Fapta s-a petrecut după lăsarea serii. Agrersorul a urmărit-o, stând ascuns sub un viaduct, la marginea Florenței. Apoi a atacat-o, a bătut-o cu o furie bestială, a târât-o lângă un copac și a violat-o. În cele din urmă, a fugit pe o bicicletă. Însă, în timp ce fugea de la locul faptei, și-a pierdut borseta cu documentele de identitate.

Imediat după atac, fata a chemat poliţia, care a găsit-o în stare de șoc. A fost transportată la spital, acolo unde medicii au decis că va avea nevoie de 15 zile de recuperare.

Poliția l-a găsit în câteva ore pe Mustafa Arnăut și l-a arestat pentru viol, vătămare corporală și tentativă de tâlhărie.

Prima condamnare a avut loc în luna martie 2019, atunci când românul a primit opt ani și opt luni de închsioare pentru atacul asupra studentei. Apoi, rând pe rând, au venit sentințele pentru încă 4 fapte. Violatorul a adunat 30 de ani de închisoare.

Citește și:

O româncă a murit pe loc într-un accident în Italia. Iubitul a găsit mașina făcută praf

Româncă, ucisă și arsă în Italia! Ce pedeapsă a primit criminalul

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net