3 morţi şi 11 răniţi după ce un tir a zdrobit un microbuz

Ultima actualizare:

    Trei oameni au murit şi 11 au fost răniţi în accidentFoto: adevarul.ro
Trei oameni au murit şi 11 au fost răniţi în accidentFoto: adevarul.ro

Trei persoane au murit şi cel puţin 11 au fost rănite, după ce un autotren încărcat cu cherestea s-a răsturnat, duminică noapte, peste un microbuz de transport persoane pe DN 2 E 85, la ieşire din Râmnicu Sărat spre Focşani, mai multe persoane fiind încarcerate.

Din primele informaţii furnizate de către poliţişti, din motive care nu au fost încă stabilite un autotren plin cu cherestea s-a răsturnat peste un microbuz de transport persoane, pe DN 2 E 85, în urma accidentului trei persoane pierzându-şi viaţa şi alte cel puţin 11 fiind rănite, conform mediafax.ro.

Microbuzul implicat în accident transporta o echipă de handbal masculin care a avut duminică meci în deplasare, iar cele trei victime decedate sunt, cel mai probabil, sportivi, conform adevarul.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, George Creţu, în urma accidentului, mai multe persoane au rămas încarcerate în microbuzul peste care s-a răsturnat autotrenul cu lemne.

Conform sursei citate, în urma acestui accident a fost activat planul roşu de intervenţie.

”ISU Buzău a trimis la locul accidentului şapte autospeciale, dintre care două de descarcerare, una de transport victime multiple, două ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere incendii, o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Forţele au fost suplimentate apoi, în sprijin venindu-ne Vrancea, cu un modul SMURD, dar şi ISU Bucuresti - Ilfov cu două autospeciale transport personal victime multiple. De asemenea, SAJ Buzău a trimis şase salvări la faţa locului", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu.

Sursa citată a precizat că, în primă fază, au fost 14 persoane incarcerate, 11 dintre acestea fiind deja scoase şi transportate la spitalul din Râmnicu Sărat.

"Se lucrează încă la descarcerarea a trei victime. Dacă va fi nevoie, răniţii vor fi transportaţi la spitale din Buzău sau Râmnicu Sărat”, a mai spus Creţu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net