3 Idei de petrecere a timpului liber

Ultima actualizare:

    Românii vor să doboare recordul mondia
Românii vor să doboare recordul mondia

4 tone de salată verde, tot atâtea de castraveţi, 6 tone de roşii, două tone de ceapă, acestea sunt câteva dintre ingredintele care se vor folosi azi, în Bucureşti, la prepararea unei salate-gigant, de 20 de tone.

Românii vor să doboare recordul mondial la „Cea mai mare salată vegetariană din lume". Evenimentul va avea loc la Exporom (comuna Pantelimon), de la ora 10.00, iar alături de bucătari vor participa peste 1.000 de voluntari.

„Pentru ca salata să meargă mai bine, v-am pregătit numeroase surprize, concursuri, seminarii de nutriţie, dar şi cel mai „spumos" ingredient, trupa Bere Gratis. Copiii vor avea o masă specială, unde vor putea face salata lor", ne-a spus Mihai Bucică, reprezentantul Salve Club, unul dintre organizatorii evenimentului.

Vineri ai «dezlegare la râs»

Dacă este vineri, atunci ia-ţi porţia de râs. Începând cu ora 21.00, la Stand Up Comedy @ The Light Bar, ai întâlnire cu 4 comedianţi celebri: Cătălin Iliescu, Claudiu Constantin, Raul Gheba şi Traian Măicănescu.

În fiecare vineri seara, ei pregătesc un show în care râsul cu gura până la urechi şi descătuşarea energiilor negative sunt garantate. Tariful de intrare este de 10 lei.

Spectacol de magie, la Teatrul Nottara

Vlad Grigorescu, primul iluzionist care a adus în România conceptul de mentalism şi hipnoză, prezintă vineri, 28 septembrie, de la ora 20.00, la Teatrul Nottara din Bucureşti, spectacolul „Cel mai prost magician".

De ce se numeşte aşa? Pentru că, spune el, toţi magicienii se intitulează a fi cei mai buni, cei mai mari. Lui nu-i rămâne decât titulatura de „cel mai prost". Aşa că, promite să arate ce poate începând cu ora 20.00. Preţul unui bilet este de 50 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net