26 de percheziţii în Giurgiu într-un dosar privind obţinerea frauduloasă de permise auto

perchezitii.jpg

perchezitii
Zeci de percheziţii au loc în Giurgiu joi, 19 septembrie
Foto:Arhivă Click!

Ofiţeri DGA şi reprezentanţi ai DNA fac, joi seară, 19 septembrie, 26 de percheziţii în Giurgiu, la Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a vehiculelor şi la locuinţele unor poliţişti şi instructori auto, într-un dosar privind obţinerea de permise auto în mod fraudulos.

Potrivit unor surse judiciare, joi seara sunt în derulare percheziţii la SRPCIV Giurgiu şi la locuinţele unor poliţişti şi instructori auto, într-un dosar vizând obţinerea de permise auto în mod fraudulos. În total au loc 26 de percheziţii, făcute de ofiţerii DGA şi reprezentanţi ai DNA, relatează news.ro. 

Casa lui Nuţu Cămătaru, percheziţionată miercuri dimineaţa

Miercuri dimineață, 18 septembrie, au avut loc percheziții de amploare în casa lui Ion Balint, cunoscut ca Nuțu Cămătaru. Polițiștii au găsit deja mai multe animale exotice în curtea familiei: două maimuțe și o cămilă. După ce săptămâna trecută, o maimuță a fost văzută plimbându-se ziua în amiaza mare pe străzile sectorului 5 din București, câteva zile mai târziu, oamenii legii au trecut la percheziții. Maimuța a fost prinsă în cele din urmă, după ce a fost împuşcată cu ser tranchilizant. Poliţiştii au demarat percheziţiile pe raza sectorului cinci, iar casa lui Nuţu Cămătaru a fost una dintre cele vizate. 

Loading...

Citește și