25 de lei plimbarea cu autobuzul etajat

Ultima actualizare:
fasdcf
fasdcf

Bucureştiul nu e Londra, dar de luni veţi putea explora frumuseţile Capitalei de la bordul unor autobuze des întâlnite în capitala Angliei. Patru vehicule cu etaj vor fi scoase pe traseu în scop turistic. Mai staţi pe gânduri? La drum!

Autobuzele supraetajate vor parcurge un traseu de 15 km pe străzile Capitalei. Itinerariul cuprinde opriri la principalele obiective turistice din oraş, cum sunt Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Ateneul Român şi Palatul Parlamentului.

Cele patru autobuze cu etaj vor porni de la Piaţa Presei Libere pe traseul Piaţa Presei, Şos. Kiseleff, Calea Victoriei, Bd. Naţiunile Unite, Bd. Libertăţii, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Bd. Lascăr Catargiu, Aviatorilor, Piaţa Presei Libere.

Vehiculele vor circula la fiecare 15 minute, iar preţul unei călătorii va fi de 25 de lei, pentru adulţi, şi 10 lei, pentru copii.

simeon stalpnicul png

Tichetele sunt valabile 24 de ore, astfel încât veţi putea urca şi coborî de câte ori vreţi. Se vor putea cumpăra atât de la centrele de emitere a cardurilor RATB, cât şi din autobuze.

Proiectul, iniţiat de Regia de transport Bucureşti şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, are menirea de a oferi turiştilor acces la punctele de interes ale Capitalei.

Click!spune

Iată care sunt obiectivele care pot fi vizitate cu ajutorul acestei linii turistice: Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Ţăranului, Ateneul Român, Muzeul Naţional de Artă, Biserica Creţulescu, Palatul CEC, Muzeul Naţional de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Română, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Colţea.

Citeşte şi:


    fasdcf
fasdcf

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net