2016 aduce mitinguri şi multe accidente

Ultima actualizare:

Suspiciune, confuzie, relaţii tensionate şi accidente de tot felul. Iată, pe scurt, ce prezic astrele despre viaţa în România în anul 2016. Poziţia şi aspectele planetei Neptun vor favoriza apariţia confuziilor în toate domeniile şi mitinguri neautorizate.

„Stagiile” planetei Marte în Scorpion nu vor fi de bun augur pentru păstrarea păcii mondiale, spune specialistul Click!, astrolog Tina Rizea.

EconomieCu toate că se munceşte foarte mult, la toate nivelurile, rezultatele se vor lăsa aşteptate. În 2016, este necesară foarte multă răbdare, însă nici persoanele cu mari răspunderi, nici cei care pun în practică proiectele şi planurile de viitor, nu sunt deloc indulgenţi.

Negocierile de orice tip vor fi dificile şi vom fi adesea trataţi ca simpli executanţi. Tensiunile de la nivelul naţiunii şi situaţia socio-politică internaţională nu vor crea o atmosferă benefică dezvoltării economice. Vor exista totuşi în ianuarie şi august momente de speranţă în diverse domenii. Este posibil ca turismul să înregistreze unele avantaje, din cauze mai puţin previzibile. În zootehnie, epidemiile vor apărea de mai multe ori în timpul anului, iar agricultura va fi afectată dacă se vor înregistra inundaţii extinse în luna mai. Se fac investiţii moderate în învăţământ, sănătate, construcţii şi agricultură.

Relaţii externe

Singura lună în care este posibil ca relaţiile internaţionale să înregistreze standarde (şi implicit rezultate) cât de cât rezonabile şi pline de speranţe va fi ianuarie. Ulterior, întreg anul, va apărea o tendinţă de coordonare strictă din partea Uniunii Europene, dar şi foarte multe „indicaţii” impuse de NATO. În general, relaţiile sunt restrictive, prea puţin armonioase, cu momente dure. Din martie până în mai, la nivel mondial, toate relaţiile vor putea suferi un fel de colaps, ca de altfel şi în august şi septembrie. La sfârşitul anului, deciziile vor fi imprevizibile, dar vor aduce şi o rază de speranţă.

Justiţie

După „excesele” din luna decembrie a anului 2015, factorii decizionali din justiţie vor prefera să finalizeze multitudinea de anchete şi să creeze un fel de „cod” care trebuie respectat atât în desfăşurarea anchetelor, cât şi în relaţiile cu cei cercetaţi. Se vor cere măriri de pedepse întregul an, cu riscul de a fi considerată o tendinţă ­excesivă. Se va rezolva cu succes ­recuperarea pagubelor în cazul unor procese răsunătoare. Din luna septembrie, se vor şi implementa decizii noi de îmbunătăţire a actului justiţiar.

Climă

Manifestările meteorologice vor fi la fel de imprevizibile ca în anii anteriori. În ianuarie şi februarie, vor exista furtuni. Crivăţul însoţit de viscol se va manifesta cu precădere în februarie, dar şi în timpul anotimpurilor „calde” nu vor lipsi vânturile puternice, mai ales la munte.

Lunile de vară vor fi caniculare, cu temperaturi de top. Nu vom fi ocoliţi de inun­daţii, dar nici de secetă. Valori ­maxime vor apărea în februarie, iulie şi august. Este un an în care pământul, aerul, apa vor trebui să suporte multe accidente ce vor produce poluare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net