18 cupluri se căsătoresc, de Revelion, la Poarta Sărutului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

18 cupluri au depus documentele pentru a-şi uni destinele într-un loc şi într-un moment cu totul speciale. „Primăria municipiului Târgu Jiu respectă şi în acest an tradiţia oficierii de căsătorii la Poarta Sărutului în noaptea dintre ani.

Astfel, s-a dat startul înscrierilor şi, deja, 18 cupluri au depus documentele la ofiţerul Stării Civile pentru a-şi uni destinele în noaptea de Revelion“, a spus Loredana Covei, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu. De data aceasta, se vor căsători la Poarta Sărutului tineri din Gorj, Braşov, Teleorman etc. După oficierea căsătoriei, perechile de îndrăgostiţi vor primi, din partea Primăriei Târgu Jiu, flori, tort şi o şampanie. Taxa de oficiere a căsătoriei este de 400 de lei, iar ultima zi de înscriere a fost joi, 22 decembrie. Anul trecut, 19 cupluri şi-au unit destinele la Poarta Sărutului.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net