17 elevi intoxicaţi în urma deratizării la o şcoală din Dolj. Planul Roşu de Intervenţie a fost declanşat

Ultima actualizare:

    17 elevi au fost transportaţi la dispensar pentru a fi evaluaţi medical
17 elevi au fost transportaţi la dispensar pentru a fi evaluaţi medical

Autorităţile din Dolj au declanşat miercuri, Planul Roşu de Intervenţie după ce mai mulţi elevi de la şcoala din comuna Daneţi s-au intoxicat cu substanţe de dezinsecţie. 17 dintre aceştia au fost transportaţi la dispensarul din sat pentru a fi evaluaţi medical. Toţi copiii sunt conştienţi şi cooperează.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, după ce au fost anunţate despre faptul că mai mulţi elevi au fost intoxicaţi cu substanţe de dezinsecţie la şcoala din comuna Daneţi, la faţa locului deplasându-se mai multe autospeciale şi ambulanţe. 

Potrivit ISU Dolj, 17 elevi au fost transportaţi la dispensarul din localitate pentru a fi evaluaţi de către cadrele medicale. În funcţie de starea şi simptomele prezentate ei vor fi trimişi la spitalele din Craiova. Toţi copiii sunt conştienţi şi cooperanţi, conform precizărilor ISU Dolj. 

Pompierii ajunşi la faţa locului în urma unui apel telefonic primit la 112 au constatat că în unitatea de învăţământ a fost făcută curăţenie şi au fost folosite substanţe de curăţare cu potenţial toxic. 

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net