17 elevi intoxicaţi în urma deratizării la o şcoală din Dolj. Planul Roşu de Intervenţie a fost declanşat

ambulanta.jpg

ambulanta
17 elevi au fost transportaţi la dispensar pentru a fi evaluaţi medical

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Autorităţile din Dolj au declanşat miercuri, Planul Roşu de Intervenţie după ce mai mulţi elevi de la şcoala din comuna Daneţi s-au intoxicat cu substanţe de dezinsecţie. 17 dintre aceştia au fost transportaţi la dispensarul din sat pentru a fi evaluaţi medical. Toţi copiii sunt conştienţi şi cooperează.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, după ce au fost anunţate despre faptul că mai mulţi elevi au fost intoxicaţi cu substanţe de dezinsecţie la şcoala din comuna Daneţi, la faţa locului deplasându-se mai multe autospeciale şi ambulanţe. 

Potrivit ISU Dolj, 17 elevi au fost transportaţi la dispensarul din localitate pentru a fi evaluaţi de către cadrele medicale. În funcţie de starea şi simptomele prezentate ei vor fi trimişi la spitalele din Craiova. Toţi copiii sunt conştienţi şi cooperanţi, conform precizărilor ISU Dolj. 

Pompierii ajunşi la faţa locului în urma unui apel telefonic primit la 112 au constatat că în unitatea de învăţământ a fost făcută curăţenie şi au fost folosite substanţe de curăţare cu potenţial toxic. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5