17 dintre victimele accidentului de la Perşani vor fi externate

Ultima actualizare:

    Autocarul s-a răsturnat vineri într-o curbă periculoasă
Autocarul s-a răsturnat vineri într-o curbă periculoasă

Tristețe nespusă la Brașov, unde au sosit rudele celor patru decedați în accidentul cumplit de vineri, de la Perșani. Au venit în grabă și părinții copiilor aflați în spitalele din Brașov. Din fericire pentru mulți dintre aceștia, copii lor sunt în afara oricărui pericol.

Unsprezece dintre victimele accidentului de la Perşani, cu vârste între 12 şi 17 ani, urmau să fie externate ieri de la Spitalul de Pediatrie Braşov, scrie adevarul.ro. O fată de 16 ani a fost operată la mâinile fracturate şi va mai rămâne în spital. Medicii de la Spitalul ”Sf. Constantin” au anunțat și ei că vor fi externaţi trei dintre cei patru pacienţi internaţi aici. Alţi cinci răniţi se află la Spitalul Urgenţă Braşov. Patru dintre ei sunt în afara oricărui pericol, iar o tânără de 21 de ani care a suferit o fractură de bazin şi mai multe traumatisme rămâne internată la Terapie Intensivă. La Spitalul Militar sunt internaţi alţi cinci răniţi.

Cele patru persoane care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului sunt Cosmin Teodor Manoilă, un coregraf de 18 ani, Cătălin Pop, coordonatorul ansamblului folcloric de la Palatul Copiilor din Iaşi, şi cei doi şoferi ai autocarului - Ilie Cojocaru şi Andrei Popa, care aveau 58, respectiv 42 de ani. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov a deschis un dosar penal in rem pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ruda unuia dintre copiii răniți în accidentul de autocar din Brașov a făcut declarații șocante. Bărbatul susține că mai mulți copii i-au spus că șoferul ar fi băut bere la ultimul popas făcut înainte de accident, scrie antena3.ro. 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net