1,6 milioane de telespectatori, cu ochii pe «Vocea României»

Ultima actualizare:

Românilor le-a fost dor de competiţia vocilor, dar au fost curioşi şi să-l revadă pe Horia Brenciu în fotoliul de antrenor! Prima ediţie a celui de-al nouălea sezon „Vocea României” a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, cu peste 1,6 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Potrivit unui comunicat ProTV, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 9,7 puncte de rating şi 36,9% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 3,1 puncte de rating şi 11,7% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, emisiunea a fost urmărită de peste 1,6 milioane de telespectatori. În minutul de maximă audienţă, înregistrat la 21:50, peste 2,3 milioane de români urmăreau Pro TV.Opt concurenţi s-au calificat, vineri seară, astfel că după prima ediţie de audiţii pe nevăzute, Tudor Chirilă are doi concurenţi în echipă - Mădălina Lefter şi Bogdan Ghirău, Smiley are trei - Iuliana Preda, Zoe Grigoraş şi Daniel Tudor, Irina Rimes, unul - Bogdan Dumitraş, iar Horia Brenciu, doi - Luiza Constantin şi Mălina Ciarnău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net