1.500 de copii din toată ţara, aşteptaţi la Circul Metropolitan Bucureşti

Ultima actualizare:

În zilele de 17 şi 18 noiembrie, de dimineaţa până seara, la Circul Metropolitan Bucureşti are loc cel mai amplu proiect cultural artistic dedicat centenarului Marii Uniri – România Copiilor.

Evenimentul prezentat de Ioana Maria Moldovan va reuni peste 1.500 de copii din toată ţara, dintre care 600 cu dizabilităţi diverse într-un maraton artistic desăvârşit. Copiii vor evolua pe scenă, se vor bucura de ateliere atractive şi de multe alte surprize, unele oferite de artişti precum Veta Biriş sau Sanda Ladoşi. «Este un festival atipic în care 1.500 de copii tipici şi cu nevoi speciale îşi vor da mâna cu prietenie şi toleranţă”, a declarat Ioana Maria Moldovan, vedetă Prima TV. Intrarea e liberă. 

Delia, show extravagant la Sala Palatului

Un show care va întrece toate aşteptările, un decor impresionant, o trupă numeroasă de balet, 10 aparate laser de mare putere,130 metri pătraţi de ecran led şi peste 300 de aparate de lumină inteligentă vor da strălucire show-urilor Deliei, care vor avea loc în zilele de 14, 15 şi 16 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti. La conceptul spectacolului numit Acadelia se lucrează încă din luna aprilie. Vor fi componente de decor multifuncţionale, pe roţi, care pot fi asambla-te în diverse forme. Nu vor lipsi de pe scenă nici elementele dulci, dar nici invitaţii din ţară şi din străinătate. Extravagante vor fi şi ţinutele Deliei, care va schimba cinci outfituri spectaculoase.

Iuliana Tudor aduce pe scenă cele mai bune momente «O dată-n viaţă» 

Iuliana Tudor le dă o veste bună fanilor emisiunii ei «O dată-n viaţă” de la TVR 1. Sâmbătă, 17 noiembrie, vestita emisiune se va transforma într-un spectacol live pe scena Sălii Palatului. Reţeta e următoarea: se iau personalităţi din domeniul muzicii româneşti, se adaugă dans popular şi se prepară cu grijă trei condimente: sensibilitate, originalitate şi umor. Totul va căpăta o tentă fină de divertisment folcloric. Se serveşte live, la Sala Palatului, alături de artişti de renume: Nicolae Furdui Iancu, Sofia Vicoveanca, Floarea Calotă, Marcel Pavel, Monica Anghel, Nico, Paula Seling, Vlad Miriţă, Matilda Pascal Cojocăriţa, Alexandra Ungureanu, Aurelian Temişan, Lupu Rednic şi mulţi alţii.  Biletele au preţuri cuprinse între 57 şi 197 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net