150 de lei, la Revelionul lui Vanghelie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Vanghelionul" de la Romexpo şi „Petrecerea lui Udrea" din Parcul Moghioroş. Acestea sunt Revelioanele populare organizate de autorităţi pentru bucureştenii fără dare de mână. La ambele, preţul unui bilet este de 150 de lei.

La „Vanghelion", petrecerea organizată de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, meniul va fi internaţional. Se vor da crochete de pui franţuzeşti, rulou de hering afumat, salată cu piept de pui fumee, muşchi file de porc afumat, file de cod norvegian cu legume julien.

Vor cânta Simplu, Romania, Horia Brenciu, Miky şi Andreea Bănică. Biletele nu au fost încă puse în vânzare.

Cei care vor face Revelionul în cortul încălzit din Parcul Moghioroş vor mânca româneşte. „Invitaţii vor avea pe mese tobă, chiftele, caltaboş, ruladă umplută cu pui, tartină cu icre, sărmăluţe în foi de viţă, friptură", ne-a spus Adriana Marcu, organizatoarea petrecerii.

La ambele Revelioane se vor bea o sticlă de vin alb, una de suc şi una de apă minerală la două persoane. Grăbiţi-vă! Biletele au fost puse în vânzare la intrarea în parc şi aproape s-au epuizat.

În Piaţa Constituţiei, petrecere de 100.000 €

Nici reprezentanţii Primăriei Capitalei nu se lasă mai prejos. În noaptea dintre ani, ei au pregătit o petrecere de zile mari.

De la ora 20.00, vor urca pe scena din Piaţa Constituţiei Iris, Proconsul, Bere Gartis, Vunk, Voltaj, Direcţia 5, Pepe, Smiley, CRBL şi Zdob şi Zdub, care vor cânta câte 30 de minute, fiecare, iar la miezul nopţii cerul va fi plin de artificii. Pentru toate astea, Primăria va cheltui în jur 100.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net