13 ani de închisoare pentru un ieșean care și-a violat ambele fiice! Una dintre ele are un grad sever de handicap

violata.jpeg

Foto: shutterstock
Citeste tot despre: 

Poveste de groază la Iași! Un tată a fost găsit vinovat de prima instanță că și-a violat ambele fiice, de mai multe ori. Individul va sta 13 ani după gratii, asta dacă magistrații Curții de Apel nu îi vor mări pedeapsa.

Faptele groaznice au ieșit la iveală după ce una dintre fete și-a făcut curaj și a povestit prin tot ce a trecut. Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de patru ani, individul și-ar fi abuzat sexual ambele fiice, adulte, una dintre ele suferind de un handicap sever, scrie bzi.

Victimele le-au povestit procurorilor prin ce au trecut. Imediat, oamenii legii l-au săltat pe individ și, în urma cercetărilor, l-au trimis în judecată pentru comiterea mai multor infracțiuni de viol. Procesul a început pe data de 13 aprilie 2017.

Cum s-au petrecut faptele   

Una dintre fetele abuzate i-a povestit mamei sale în martie 2016 ce îndură în casa tatălui. Cei doi soți erau divorțați, iar fata cea mare, de 27 de ani, rămăsese la el. Nu se știe exact de câte ori a violat-o, dar cu siguranță nu numai o dată. Îngrozitor este și faptul că tânăra suferă de un handicap a fost constrânsă și abuzată, pentru că nu se putea apăra. Aceasta a ajuns în grija mamei din momentul în care individul a fost arestat. 

 

Citește și: 

Fată de 12 ani violată repetat de tatăl vitreg, cu acceptul mamei. A născut doi copii

Timiș: Tată judecat pentru viol și incest, după ce și-a batjocorit fiica ani la rând. Din relația lor s-a născut o fetiță

Loading...
 
 

Citește și