120 de pasageri care veneau din Italia, blocați pe Aeroportul Sibiu şase ore - VIDEO

Ultima actualizare:

Oamenii au fost extrem de revoltați, susținând că nu au primit decât câte un sandwich și un suc în tot acest timp.

"Am avut avionul la 11 şi un sfert dimineaţa de la Fiumicino spre Bucureşti, s-a amânat pentru 2 şi 35. Am ajuns pe aeroport la 2 şi 35 şi a plecat la 3 şi ceva, am ajuns aici la 6 şi un sfert. Stăm aici de atâtea ore şi nu ne anunţă nimeni nimic, de mai bine de 6 ore. Ne-au spus de un autobuz că vine într-o oră şi au trecut trei ore, în care nu a venit niciun autobuz. Nu e posibil aşa ceva, am plătit nişte taxe, plătim bilete, am plătit bilet să mă aducă în Bucureşti şi m-a adus în Sibiu, stau aici de 6 ore fără nimic”, a spus revoltată Cristina Brezeanu, una dintre pasagere.

„Ne-au ţinut aici degeaba, până acum (aproape de ora 1, n.r.) nimic, acum ne-au adus un cheesburger”, a spus şi Octavian Dorobanţu, un alt pasager.Oamenii au fost revoltaţi şi de faptul că autocarele au ajuns foarte târziu.

„Suntem de mai bine de 6 ore, trebuia să aterizăm la Bucureşti la 6 şi 15 minute. Am înţeles, e ceaţă, nu e ok, dar... Ne-au spus că la 1 şi jumătate ne anunţă dacă vine autocarul, dar ne anunţă dacă vine autocarul de la ora 10...”, a spus Iuliana Jica, o altă pasageră.

Abia după mai bine de 6 ore de aşteptare oamenii au fost preluaţi de 3 autocare şi duşi spre Bucureşti. Reprezentanţii companiei nu au putut fi contactaţi pentru a oferi un punct de vedere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net