103 ani de la nașterea lui Nicolae Ceaușescu. Un primar din Gorj i-a adus un omagiu

Ultima actualizare:
Elogii la adresa lui Nicolae  Ceauşescu în ziarele vremii
Elogii la adresa lui Nicolae Ceauşescu în ziarele vremii

În Epoca de Aur, 26 ianuarie avea o semnificaţie aparte: ziua de naştere a tovarăşului Nicolae Ceauşescu, preşedintele Republicii Socialiste România şi secretar general al Partidului Comunist Român. Ieri, la 103 ani de la naşterea „celui mai iubit fiu al poporului”, Robert Ionuţ Păiuşi, primarul PSD al comunei Stejari (Gorj), i-a adus un omagiu, pe Facebook, fostului dictator.

Vă amintiţi zilele de 26 ianuarie din timpul Societăţii Socialiste Multilateral Dezvoltate? De ziua de naştere a liderului comunist Nicolae Ceauşescu, toate ziarele, în frunte cu Scânteia, Scânteia Tineretului şi România liberă, alocau spaţii generoase, atât pe prima pagină, cât şi la interior, pentru urări şi mulţumiri conducătorului suprem. Iar la Televiziunea Română, artişti şi rapsozi îi închinau cântece şi poezii tovarăşului.  

La 103 ani de la naşterea lui Nicolae Ceauşescu (26 ianuarie 1918), nostalgicii regimului de tristă amintire continuă să suspine după vremurile roşii. Ultimul exemplu: Robert Ionuţ Păiuşi, primarul PSD al comunei gorjene Stejari. Edilul a postat ieri un mesaj omagial pe pagina sa de Facebook: „Azi, de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulţumesc pentru ţara pe care aţi construit-o şi pentru puterea economică pe care ne-aţi lăsat-o. Păcat că proştii de după dumneavoastră ne-au vândut miei de Paşte, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile uşoare..., nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Ţara de azi mai este doar umbra ţării pe care aţi lăsat-o”. 

Edilul din Stejari avea doar trei ani la Revoluţie

Robert Păiuşi se arată dezamăgit, în mesajul său, de conducătorii României de după Revoluţie. „Nu ştiu dacă ultimele cuvinte ale tovarăşului se vor adeveri: «Istoria mă va răzbuna!», deoarece nu mai avem şcoală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpiţa şi Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducătorii care să îşi iubească ţara, poporul, acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie în iubitori de ţară, iar majoritatea din ei sunt habarnişti ai Istoriei Române!!!“, încheie edilul. 

Robert Ionuţ Păiuşi a câştigat fotoliul de primar după ce a candidat pe listele Partidului Mişcarea Populară (PMP), după care a trecut în tabăra PSD. Edilul din Stejari s-a născut în anul 1986 şi avea doar trei ani când a căzut regimul comunist. El recunoaşte că a aflat mai multe despre Nicolae Ceauşescu şi despre Epoca de Aur din povestirile părinţilor şi ale bunicilor. Robert Păiuşi a mers de mai multe ori la mormântul lui Nicolae Ceauşescu, în Cimitirul Ghencea din Bucureşti. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net