100 de lei distracţia cu familia în parc

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O dată cu primele raze ale soarelui, parcurile s-au schimbat la faţă! Mai mult, par însufleţite după ce s-au umplut de princhindei dornici de joacă şi amatori de plimbări în aer liber. Dar cu bucuria copiilor, vine şi cheltuiala părinţilor! Şi cum pretenţiile şi dorinţele micuţilor costă, pentru o zi de distracţie în parc, părinţii scot şi 100 de lei din portofel.

Primăvara îşi intră încet, dar sigur în drepturi. Soarele ne „zâmbeşte" călduros, iarba a înverzit, iar copacii au haine noi. Prilej numai bun să petreci câteva ore în oazele de verdeaţă din Capitală. „Mami vreau şi în asta!", strigă entuziasmat Iustin (4 ani), care tocmai s-a dat o tură cu trenuleţul din parcul de distracţii. Din cauza serviciului, mămica îl aduce doar o dată pe săptămână în parcul Herăstrău.

Plimbările necesită şi hidratare. Un suc costă 5 lei, apa 4 lei, iar un fresh de portocale 10 lei

simeon stalpnicul png

Sub atenta supraveghere a unchiului, Matei face ture cu maşinuţele tamponate. O fisă costă 5 lei

simeon stalpnicul png

Marian a făcut 100 de lei într-o oră. Cel mai căutat e porumbul fiert care costă 5 lei

simeon stalpnicul png

„E foarte bucuros când venim în parc şi ia toate aparatele la rând. Cheltui 40-50 lei, uneori şi mai mult, depinde câtă energie are", ne-a spus Raluca, mama micuţului. Matei (6 ani) vine în fiecare zi în parc cu bunicul şi unchiul său. E înnebunit după maşinuţe tamponate, în care se dă şi de trei ori. Pentru plăcerile princhindelului, buni scoate din buzunar câte 100 de lei. Şi în Cişmigiu e forfotă mare. Copii, părinţi, bunici, tineri, toţi se bucură de vremea frumoasă. Mirosul de porumb fiert se simte încă de la intrare, iar băncile au devenit neîncăpătoare.

Însoţit de mămică, Mihai se pregăteşte  să facă tumbe şi sărituri la “bungee”.  Distracţia costă 5 lei

simeon stalpnicul png

Lorena şi Alex se relaxează după orele de şcoală cu o plimbare în parc şi o vată de zahăr la 3 lei

simeon stalpnicul png

După grădiniţă, Riana vine cu bunica pentru câteva ore de joacă. Accesul în părculeţul cu tobogane este gratis

simeon stalpnicul png

Ioana Radu nu a rezistat dulciurilor de la intrare. Un kilogram de prăjituri de casă asortate costă 33 de lei

simeon stalpnicul png

Temperaturi de 20 de grade, în acest weekend

Soare şi temperaturi peste mediile normale ale perioadei, în aceste zile. Meteorologii spun că, astăzi, vor fi între 5 grade, în nordul Moldovei, şi 20 de grade, în Lunca Dunării. Şi bucureştenii se vor bucura de o vreme caldă: 17 - 18 grade, la prânz, deşi cerul se va mai înnora şi e posibil să plouă. Mâine, în vest şi nord, se mai răceşte puţin.

Aşteptăm la amiază maxime de la 2 grade în nordul extrem al Moldovei până la 20 grade în Lunca Dunării. La munte precipitaţiile pot lua, trecător, aspect de lapoviţă şi ninsoare. În Capitală, o maximă de 18 grade, posibile ploi şi vânt mai activ.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net