10 elevi şi 6 profesori confirmaţi cu COVID-19 în ultima săptămână, în Dolj

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Dolj a transmis că în ultima săptămână au fost confirmaţi cu COVID-19 zece elevi şi şase cadre didactice, iar în urma acestora la cinci clase din patru unităţi de învăţământ s-a trecut la cursuri exclusiv online.

DSP Dolj a anunţat că, în perioada 14 – 20 septembrie, au fost confirmaţi cu noul coronavirus câte un elev de la Colegiul Naţional Carol I Craiova, Şcoala Generală Mircea Eliade Craiova, Liceul Petrache Trişcu Craiova (care nu au frecventat colectivitatea), Colegiul Naţional Ştefan Velovan  Craiova, Liceul Henri Coandă Craiova. De asemenea, au mai fost confirmaţi doi fraţi de la Şcoala Generală Sfântul Gheorghe Craiova şi trei elevi de la Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti Craiova dintre care doi nu au frecventat colectivitatea.

De asemenea, au fost confirmate cu COVID-19 cadre didactice la Seminarul Teologic Ortodox, Grădiniţa N.Romanescu Craiova, Liceul Tudor Arghezi Craiova, Şcoala Generală Celaru, Liceul Energetic Craiova, Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti Craiova, care nu au frecventat colectivitatea.

În urma acestora cazuri cinci clase au trecut la scenariul trei şi anume cursuri exclusiv online. Este vorba de două clase de la Şcoala Generală Sfântul Gheorghe şi câte una de la Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti, Liceul Henri Coandă şi Colegiul Naţional Ştefan Velovan. 

De asemenea, Prefectura Dolj a precizat că au mai fost confirmaţi cu COVID-19 9 elevi de la Colegiul Militar Craiova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net