Naşul lui Adi Minune, acuzat de spălare de bani şi complicitate la înşelăciune

Ultima actualizare:

    Adi Minune a fost cercetat  pentru mărturie  mincinoasă
Adi Minune a fost cercetat pentru mărturie mincinoasă

Tribunalul Bucureşti judecă, miercuri noapte, propunerea procurorilor de arestare preventivă a naşului lui Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Minune, acesta fiind acuzat de complicitate la înşelăciune şi spălare de bani, informează Mediafax.

Acuzaţiile de complicitate la înşelăciune sunt legate de încheierea de către acuzat - consilier local la Primăria Ştefăneştii de Jos - a unui contract cu această primărie, potrivit unor surse judiciare, citat de Mediafax.

Respectivul contract nu s-ar fi executat efectiv, dar banii aferenţi lui ar fi fost încasaţi.

Citeşte şi:

Iată ce avere are manelistul Adrian Minune!

În ceea ce priveşte acuzaţia de spălare de bani, consilierul local este cercetat pentru că ar fi făcut demersuri şi ar fi intervenit pentru obţinerea de credite de către pastorul Dan Burcică - acuzat şi el în cauză - , banii fiind ulterior rulaţi prin intermediul unor firme fantomă, potrivit aceloraşi surse.

Consilierul local din Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, care este şi naşul lui Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Minune, este învinuit într-un dosar de fraude imobiliare în cadrul căruia au fost făcute, miercuri seară, mai multe percheziţii la sediul primăriei din localitate.

Percheziţiile au avut loc atât la sediul Primăriei, cât şi la locuinţa consilierului local.

Mai multe persoane au fost audiate miercuri seară de procurori.

Acţiunea de miercuri este o continuare a unei anchete mai vechi, în care mai multe persoane, printre care şi pastorul Dan Burcică, sunt acuzate în legătură cu fraude imobiliare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net