Naşul Copos şi finul Şiman se fac praf după cazul Varga - Bălan

Ultima actualizare:

Copos şi Şiman, două caractere identice, doi oameni de afaceri abili şi la fel de zgârciţi când vine vorba de dat bani.

Deşi Copos este naşul copiilor patronului de la Sportul, acesta s-a temut să-i cedeze pe Varga şi Bălan la Rapid, până când nu a văzut banii în cont, 300.000 de euro.

Mitică Dragomir şi Marian Iancu au dezvăluit culisele negocierilor: "Naşul şi cu finul nu au avut încredere unul în altul. Şiman e calic, nu i-a dat la Rapid până nu a văzut banii. Se temea să nu fie păcălit".

Ce a urmat ? Pentru că perioada de transferuri s-a încheiat, cei doi au fost legitimaţi la Liga a 4-a şi de-aici a plecat un imens scandal.

Timişorenii le-au contestat dreptul de joc, iar LPF le-a dat câştig de cauză şi 3-0 la masa "verde".

Copos îl arată acum cu degetul pe... Şiman pentru faptul că Varga şi Bălan nu joacă pentru Rapid. "Regret că l-am ascultat pe Şiman şi am eşuat în tentativa de a-i folosi pe Varga şi Bălan în acest retur", spune rapidistul.

Şiman a răbufnit apoi: "Copos vorbeşte prostii, vrea să ascundă incompetenţa clubului Rapid.În niciun caz nu e vina clubului Sportul în ceea ce s-a întâmplat. E numai responsabilitatea Rapidului. Eu nu am să-mi reproşez nimic. Copos ar trebui să dea dovadă de caracter, nu să caute vinovaţi în altă parte. Dacă vrea să găsească vinovaţi, să se întrebe pe el, nu pe noi. Dacă e cineva care trebuie să le ceară scuze jucătorilor, atunci sunt cei din Giuleşti".

“Naşul şi finul nu au avut încredere unul în altul. Şiman e calic, nu i-a dat pe Varga şi Bălan până nu a văzut banii, se temea să nu fie păcălit“, Mitică Dragomir, preşedinte LPF

Fotbaliştii trag de Ando să rămână

Fotbaliştii s-au ataşat de “Fălcos” şi i-au cerut după remiza de la Mediaş să nu plece, după ce acesta anunţase că înclină să semneze cu o echipă din străinătate.

“Andone s-a apropiat de grup. Nu va pleca, ţine la noi”, cred rapidiştii. Şi Copos îl va chema pe Andone la negocieri pentru un nou contract: “Regret că nu l-am adus în iarnă. Cred că alta era situaţia noastră acum. Mie îmi este drag Andone. Şi cu asta am spus totul, voi discuta cu el să rămână”.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net