Născut de ziua Stelei!

Ultima actualizare:

"M-am născut într-o zi mare pentru fotbalul românesc şi mai puţin fastă pentru cel iberic. Ştiu că antrenorul meu, Marius Lăcătuş, a dat un gol atunci şi sunt mândru că a fost un mare jucător", spune spaniolul care precizează că Barcelona este echipa sa favorită.

"Joacă cel mai frumos fotbal din lume. Toţi fotbaliştii de acolo sunt modele pentru orice jucător. Au rămas modeşti şi după ce au cucerit lumea", explică Delgado.

El povesteşte şi de ce a jucat mai mult în Italia decât în ţara sa natală, Spania: "La 17 ani am fost cumpărat de Lazio, unde am cunoscut nume mari ale fobalului. Să fii coleg cu Peruzzi, Stankovic, Claudio Lopez sau Fiore e un lucru remarcabil. Simone Inzaghi m-a sprijinit tot timpul. Pentru că eram un puşti, el m-a luat lângă el şi îmi spunea cum e bine să te impui în faţa adversarului direct". După două sezoane la Lazio, Delgado a fost împrumutat la alte două echipe din Italia, Spal şi Potenza, de la ultima ajungând la Vaslui.

«Spania e favorită la câştigarea CM»

Delgado spune că a venit momentul ca Spania să cucerească, în premieră, Cupa Mondială la fotbal.

"După ce a câştigat Campionatul European, cred că Spania are forţa de a cuceri titlul mondial. Îmi doresc asta pentru că Spania merită. Are jucători de mare valoare", spune spaniolul care promite că Vasluiul se va bate la titlu până în ultima etapă.

"Ar fi o mare performanţă să reuşim să luăm campionatul, pentru că noi suntem o echipă totuşi mică", încheie mijlocaşul lui FC Vaslui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net